Пн-Пт: 9:00-17:00
Сб-Нд: вихідний
0
☰ КАТАЛОГ
∇ ФІЛЬТР
Наші пропозиції
Головна > Печі і камінофени > Булер’яни

Булер’яни

Сортування: × A-Z Z-A 0-9 9-0

Булер’ян: історія походження

Одним з найефективніших видів обладнання, що працює на твердому паливі та призначеного для обігріву великих за площею приміщень, є булер’ян. Назву цього пристрою дав відомий німецький бренд «Bullerjan», зареєстрований бізнесменом Е. Кнофлер ще на початку 80-х років минулого сторіччя. Помилково вважається, що піч булер’ян винайшли канадські лісники, проте вони лише взяли на озброєння розробку американського винахідника Е. Дарнелла, у якого Е. Кнофлер і викупив права на його винахід. У цьому розділі сайту компанії «ТеплоДім» представлений широкий асортимент моделей булер’ян, купити які можна сьогодні в Україні.

Особливості конструкції та принцип роботи печі булер’ян

Булер’ян являє собою опалювальне обладнання у вигляді цільнозварної конструкції зі сталі, за основу якої взято пристрій печі-калорифера. Сталевий корпус булер’яна оперезаний трубами, впаяними в нього на 2/3 свого діаметра, а їх патрубки виступають знизу і зверху всієї конструкції.

Усередині топки розташований колосник, виконаний зі сталі або чавуну, товщиною не менше 4 мм, а верхня частина відділена сталевим листом, утворюючи вторинну камеру. Саме в ній догоряють гази, що утворюються при згорянні твердого палива, перед тим, як потрапити до димаря. Як паливо для такої печі використовують:

• дрова;

• торф’яні брикети;

• відходи картонажних виробів;

• деревні відходи.

Горіння дров у такій печі регулюється шиберною заслінкою, за допомогою якої встановлюють необхідну інтенсивність тяги. У роботі пристрою розрізняють два режими: швидкого нагрівання та стабільної газифікації, коли потрібно лише підтримувати комфортну температуру у приміщенні.

Булер’ян – геніальний винахід, що поєднує в собі піч, газогенератор і калорифер. Хоча зовні більшість його моделей нагадують буржуйку, принцип їхньої роботи зовсім інший. Теплообмін у таких печах відбувається відразу трьома способами:

• конвекцією;

• теплопередачею;

• тепловим випромінюванням.

Холодне повітря, потрапляючи з підлоги в труби через нижні патрубки і проходячи ними, нагрівається до температури 80-150°C (залежно від положення шибера). Виходячи через верхні патрубки та розподіляючись по приміщенню, гаряче повітря обігріває його. За допомогою таких печей можна опалювати кімнати площею від 100 до 400 м.кв.

Основні переваги булер’яна, де він застосовується

Піч булер’ян має ряд переваг перед опалювальним обладнанням іншого типу, головні з яких:

• можливість швидко нагріти приміщення до комфортної температури;

• висока енергоефективність: після прогрівання приміщення, для підтримки оптимального температурного режиму, дрова можна підкидати один раз на 10-12 годин;

• компактність і невелика вага: пристрій, необхідний для обігріву 100 м.кв., важить лише 50 кг;

• рівномірний розподіл тепла по всьому об’єму приміщення – тепле повітря не накопичується лише біля печі.

Купити піч булер’ян можна для опалення дачного будиночка та теплиці, виробничого та складського приміщення, магазину та гаража, автомайстерні, мийки та інших приміщень.

У компанії «ТеплоДім» ви можете купити піч булер’ян за доступною, конкурентною ціною з доставкою по Україні. У нас є печі різної потужності та виду, у тому числі зі склом, захисним кожухом (перфорацією) або з варильною поверхнею. Якщо ви вагаєтесь з вибором – телефонуйте за вказаними на сайті телефонами: фахівці нашої компанії проконсультують вас про можливості застосування, переваги та характеристики будь-якої моделі!

Корисна інформація

КОНТАКТИ:
18000, м.Черкаси,
вул.Надпільна, 218


 (098) 274-71-22

 (073) 445-12-00


ГРАФІК РОБОТИ:
Пн-Пт: 9:00-17:00
Сб-Нд: вихідний


 teplodim24@ukr.net

 Передзвонити мені


УВАГА:
Онлайн замовлення
зроблені в
неробочий час
обробляються
на наступний
робочий день


ПРИЙМАЄМО ДО ОПЛАТИ:
Всього: 1292756 Сьогодні: 209
Programing & Design by: © DOHC. SEO: © Aweb. Powered by: © DoNS 1.7. 2018-2024. Розробка сайтів
Передзвонити мені